G.A.ID. KFT. SINCE 1999

Küldje el ajánlatkérését az info@code-id.com email címre. 

Blog
CODE-ID.COM
CODE-ID.COM

A SATO BEMUTATJA A S84/86NX INTELLIGENS NYOMTATÓMOTOROKAT

A SATO BEMUTATJA A S84/86NX INTELLIGENS NYOMTATÓMOTOROKAT

A SATO, az automatikus azonosítási és címkézési megoldások globális úttörője. Európában piacra dobta az S84NX (4 hüvelykes) és az S86NX (6 hüvelykes) intelligens nyomtatómotorokat.

A SATO, az automatikus azonosítási és címkézési megoldások globális úttörője. Európában piacra dobta az S84NX (4 hüvelykes) és az S86NX (6 hüvelykes) intelligens nyomtatómotorokat.

Ahogy a neve is sugallja, a nyomtatómotorok a nyomtatási és címkézési automatizálási rendszerek „motorja”. A nyomtatómotorokat általában logisztikai központokban és gyárakban alkalmazzák változó információk címkére való nyomtatására, majd egy applikátorba való betáplálására, hogy az egyes termékekre rögzítsék.

A sokoldalú S84/86NX-et automatizálásra tervezték – mind az ellátási lánc, mind a helyszíni használhatóság és termelékenység szempontjából, amelyek kulcsfontosságúak a nagy volumenű logisztikai szolgáltatók számára, akik rendszeresen alkalmaznak és képeznek ki új üzemeltetőket.

Az 1 -es RFID-opció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy intelligens címkéket helyezzenek el a kartondobozokon és a raklaprakományokon a leltározási műveletek egyszerűsítése érdekében. Az intelligens funkciók közé tartozik az AEP (Application Enabled Printing) által működtetett nyomtató intelligens funkciója, amely lehetővé teszi a számítógép használata nélküli nyomtatást.

Az AEP segítségével lehetőséget kapunk arra, hogy testreszabott alkalmazásokat telepítsünk a nyomtatómotorra, és az a billentyűzet vagy a lapolvasó bevitele alapján nyomtasson, vagy helyi, illetve felhőalapú adatbázisból. Ezek az alkalmazások lehetővé teszik a raktárüzemeltetők számára, hogy közvetlenül csatlakozzanak a mérlegekhez a súlybevitel automatizálása érdekében.

Egy másik alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül nyomtassanak egy programozható logikai vezérlőről (PLC) , így nincs szükség a PLC újraprogramozására az elrendezések létrehozásakor vagy módosításakor. Ez 50 százalékkal csökkentheti a ráfordított időt.

Az AEP lehetővé teszi a külső I/O interfész 3 személyre szabását is, amely fontos interfész a nyomtatási és címkézési rendszerrel való integrációhoz.

A megbízhatóság a címkézési automatizálási rendszerek esetében is kulcsfontosságú szempont.

Az S84/86NX-et igényes, ipari környezetekhez tervezték, és jobban ellenáll a vízzel és az oldószerekkel szemben, mint a korábbi SATO nyomtatómotorok. Ez kötelező elvárás azokban a gyárakban és raktárakban, ahol extrém a hőmérséklet, nedves, száraz és porosak a körülmények.

Az olyan jellemzők, mint az érzékelő, amely jelzi, ha a fedél nyitva van, és az erősebb zsanérok és a szorítógörgők tartósabbá teszik a termék élettartamát a zord, 24 órás e-kereskedelmi környezetben. A SATO megelőző karbantartási szolgáltatása, az SOS lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról, egyetlen műszerfalon nyomon kövessék nyomtatómotorjaik állapotát az állásidő kiküszöbölése és a műveletek folyamatos működése érdekében.

A címkézési automatizálást előmozdító trendek közé tartozik, hogy a dolgozók olyan fontos feladatokat végezzenek el, amelyeket a gépek nem tudnak. A nagy volumenű címkézés az egyik legjobb feladat a gépeknél. Ez különösen igaz azokra a logisztikai központokra, ahol naponta több ezer tételt kell címkézni. Az élelmiszeripari, egészségügyi és egyéb ágazatspecifikus termékek címkézése szintén növeli a nyomtatott és alkalmazható címkézési rendszerek iránti keresletet.

Az a kérdés, hogy a raktár- és elosztóközpont-vezetők közel 60 százaléka arra számít, hogy a következő két-három évben megújítja berendezéseit, arra utal, hogy most van itt az ideje, hogy az automatizálásba fektessenek.

„A megbízhatóság és a könnyű használhatóság kritikus fontosságú a nagy mennyiségű címkézési műveleteknél, ezért ezek alkotják termékkoncepciónk lényegét” – mondta Jiro Miura, a SATO Corporation automatizált címkézési megoldásainak vezetője. „A SATO-nál mindig igyekszünk meghallgatni a felhasználók helyszíni igényeit, és túllépünk ügyfeleink izgalmán.”

Amennyiben kérdése van, kérem érdeklődjön az alábbi telefonszámon:

+36-30/407-7744

  • Az UHF RFID készlet csak a 4 hüvelykes S84NX-hez érhető el
  • A PLC egy olyan számítógép, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megbízhatóan működjön zord ipari környezetben, és automatizálja az ipari folyamatokat, például egy gyártóüzem összeszerelő sorát.
  • Input-Output interfész. A belső tárolóeszközök, azaz a memória és a külső perifériák közötti információátvitelre szolgál
  • 2022 „Éves raktár- és elosztóközpont (DC) berendezések felmérése” – Páratlan kutatócsoport (PRG)