G.A.ID. KFT. SINCE 1999

Küldje el ajánlatkérését az info@code-id.com email címre. 

Nice Label címketervező szoftver

NICELABEL 2019 – új generációs címketervező és címkéző szoftver a könnyen használható címketervezőtől a címkekezelő rendszerig, amely digitálisan átalakítja a teljes címkézési folyamatot.

 


Az árak nettó árak, ÁFA nélkül értendőek.

Részletek

Dokumentum importálása a számítógépre

A NiceLabel megoldások minden nap segítik az ügyfeleket a vonalkód- és RFID-technológiával üzletmenetük egyszerűsítésében.

A címketervezőkön kívül a NiceLabel olyan eszközöket is kínál, amelyek segítségével könnyedén hozhat létre célzott nyomtatási megoldásokat.

Csak a célzott megoldások szüntetik meg az emberi hibákat és növelik a termelékenységet.

Csökkentse a címkézés bonyolultságát és költségeit több százezer vállalkozáshoz hasonlóan minden iparágban – a NiceLabel segítségével.

A NiceLabel előnyei:

Gyorsan tervezhet és nyomtathat vonalkódcímkéket,  informatikai segítség nélkül

Egyszerűsíti a címkézést és javítja a nyomtatási termelékenységet

A nyomtatási hibák kiküszöbölése és a nyomtatási termelékenység javítása
A címkézés valódi költsége a nyomtatási hibákkal, a hibás címkézéssel, sőt a termékvisszahívásokkal vagy pénzbírsággal kapcsolatos költségek. Egyéb költségek, amelyeket szintén figyelembe kell venni, a munkaerő és a képzés. A legjobb gyakorlat az, hogy minimalizálja ezeket a költségeket a címkenyomtatás integrálásával és automatizálásával a meglévő üzleti alkalmazásaival, vagy kézi nyomtatás esetén a nyomtatási felület testreszabásával a felhasználó és a folyamatok igényeihez.

 

Kezeli a teljes címkézési folyamatot és a felhasználókat a maximális nyomtatási termelékenység érdekében

 

NiceLabel CLOUD lehetősége

Label Cloud digitális átalakításának leggyorsabb módja a NiceLabel Label Management System felhőalapú változata. Lehetővé teszi, hogy jelentős előzetes befektetés nélkül kihasználja a címkézés digitális átalakításának minden előnyét, beleértve az alacsonyabb költségeket, a jobb minőségbiztosítást és a gyorsabb forgalomba hozatalt.

A Label Cloud segítségével kevesebb, mint 6 hónap alatt megtérülést érhet el, ezáltal a Cloud használata gyors és hatékony módja annak, hogy a szabványosított címkézést az egész szervezetre és a külső üzleti partnerekre skálázza.

 

NiceLabel frissítés és támogatás

 

Adatok
Cikkszám:
0000000300
Vélemények