G.A.ID. KFT. SINCE 1999

Küldje el ajánlatkérését az info@code-id.com email címre. 

Glancetron 2009

Gancetron CCD tartó fehér (holdccd - holdccd)
Gumi tartó Glancetron 2009-hez, szín: fehér

Gancetron CCD tartó fekete (holdccdsw - holdccdsw)
Gumi tartó Glancetron 2009-hez, szín: fekete


Az árak nettó árak, ÁFA nélkül értendőek.

Részletek
A Gancetron 2009-es egy kiváló vonalkódolvasó elfogadható áron. Egyszerűen helyezze az érintőképernyős szkennert a vonalkód fölé. A készülék alján található trigger megnyomása után a szkenner automatikusan dekódolja a vonalkód információit és továbbítja a központi számítógéphez. Az olvasó 80 mm-es beolvasási tartománya biztosítja, hogy minden kereskedelmi vonalkódot olvasni tud, például az EAN kódok, PZN, ISBN stb.


A szkenner három csatlakozási móddal érhető el: billentyűkábel (keyboard wedge), USB és soros interfész. 

A kábeles változata egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez és a billentyűzethez egyaránt. Minden beolvasott adat változatlan formában kerül elküldésre a billentyűzet interfészére, és úgy jelenik meg a képernyőn, mintha a billentyűzeten írták volna be. 

Az USB-s verzió is hasonlóan működik: az adatok pontosan ott jelennek meg a képernyőn, ahol a kurzor található. Egyik verzió sem igényel további szoftvermódosítást, ezért bármilyen alkalmazással használható. 

Ha a szkenner a soros interfészen keresztül csatlakozik, a szoftvernek aktívan le kell kérnie az RS-232 interfészt, mielőtt az adatokat belsőleg feldolgozná.

Annak érdekében, hogy a szkenner minden körülmény között optimális eredményeket érjen el, a 2009-es verzióhoz tartozik egy konfigurációs kézikönyv, amely segít a szkenner különféle környezeti feltételekhez való igazításában. Konfigurálásához nincs szükség programozási tapasztalatra. Egyszerűen válassza ki a kívánt opciót, és programozza be a megfelelő programozási vonalkód beolvasásával. Használja ezt a funkciót különböző vonalkódtípusok be- és kikapcsolására, RS-232 paraméterek konfigurálására, a lapolvasó különböző nyelvekre történő beállítására, vagy egyéb beállításokhoz.

A szkenner fekete vagy fehér színben kapható, és egy csatlakozókábellel is rendelkezik. A gumi szkennertartó csavaros vagy ragasztós beszerelésre alkalmas. Ha szükséges, rendelje meg hozzá külön a tartót is.

Adatok
Cikkszám:
0000000005
Vélemények